Lidmaatschap

Ambassadors Club Nederland is exclusief en staat open voor managers, directeuren, eigenaren, leden van Raden van Bestuur alsmede leidinggevenden in het openbaar bestuur en andere instellingen. Ook zij die deze functies, of een soort gelijke rol hebben bekleed zijn van harte welkom.

Aan het begin van elk theaterseizoen wordt een programma bekendgemaakt met diverse bijeenkomsten bij nationale culturele instellingen of gezelschappen. Deelnemers selecteren per cultureel seizoen 4 bijeenkomsten voor één of twee personen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en bestaan uit een informele ontvangst met aansluitend een diner, gevolgd door een theatervoorstelling met de beste plaatsen, en/of voorrangskaarten bij museummanifestaties. Tijdens het evenement is er uitgebreid tijd om met elkaar bij te praten.

Elke bijeenkomst is uniek en biedt een kans om nader kennis te maken met de culturele instelling, de makers van voorstellingen en de achtergronden van tentoonstellingen of stukken.

De kosten van deelname zijn € 1.420,- per cultureel seizoen voor 2 personen (een enkel lidmaatschap bedraagt € 745,-) en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.